31.3.09

Referat fra foreldremøte, mars 2009

Referat foreldremøtet J16/J19, 18. mars 2009

 

Til stede: Marita Aas Gurholt, Geir Øksenholt, Bjørn Rønningene, Paul Skare, Hilde Hem, Mariann Aadalen, Hilde Fjalestad, Turid Enggrav, Anne Merete Kløverød, Hege Plassen, Brit Christensen, Jan Olav Hagen, Terje Tveitan, Berte Mari Lykseth, Richard Espeseth, Hilde Fjalestad og Anita Solvang Hole

 

Sak 1  Presentasjon av spillergruppa

Spillergruppa til J16 består pr i dag av 14 jenter fra årgangen 1993 og 1994. J19 består av seks jenter, 1992-modeller. For sesongen 2009 har vi har meldt opp ett 11er- lag og ett 7er-lag, men vi skal ha felles trening. 7er laget vil i år spille i Vestfold krets fordi det ikke er 7er-serie i Telemark. Spillerne på 11er-laget vil også i år rullere på 7er-laget.

 

Trenere er Morten Aadalen, Bjørn Rønningene, Hanne Gonsholt og Anita Solvang Hole. Anita har hovedansvaret for treningene, mens de resterende har en avtale om at de deltar når de har anledning.

 

Bjørn vil følge 7er-laget i serien og Anita vil følge 11er-laget. Lagledere for 11er-laget er Marita Aas Gurholt og lagleder for 7er-laget er Hege Plassen.

 

Sak 2 Flaggbærere på Odd Grenlands hjemmekamper, våren 2009

Våre jenter har fått en forespørsel fra markedsansvarlig i Odd Grenland, Frøydis Straume, om å være flaggbærere på alle Odd Grenlands hjemmekamper denne våren. Det var stor interesse blant jentene for å være med på dette, og i skrivende stund har vi allerede hatt en "oppvisning", med veldig gode tilbakemeldinger til jentene.

 

Vi må stille med 16 jenter hver gang, og vi har derfor fått hjelp av J14, slik at ikke alle jentene må stille hver gang. Etter at vaktlista nå er revidert, vil jentene få ca fem vakter hver. Vi har fått 30 sesongkort fra Odd Grenland, som vi fordeler som best vi kan til hver hjemmekamp.

 

Sak 3  Sosiale arrangement

Det er alltid gøy, og stadig etterspørsel etter å ha sosiale arrangement utover treninger og kamper. I år har vi foreløpig ikke hatt noen samlinger, men rett etter påske vil vi prøve å få til en hyggekveld med pizza. Det er hyggelig å starte sesongen med en kveld sammen, og i den forbindelse vil det nok komme en forespørsel til foreldrene om å bake pizza.

 

Sak 4  Cuper 2009

J16 drar i år på Danacup i Hjørring, Danmark. Marita har tatt på seg ansvaret for det administrative rundt denne cupen, og på foreldremøtet diskuterte vi en del saker som må avklares i forbindelse med deltakelse på og reise til cupen. Inforskriv er nå i trykken, og vil bli delt ut før påske.

 

Siden J19 ikke skal være med på Danacup var det et ønske om å delta på en felles cup, og valget falt også i år på Sparebank1 Telemark Cup, tidligere Grenland Cup. Jeg vil derfor melde opp et J19 lag til denne cupen, siden det kun er mulig å stille med 11'er lag. Nærmere informasjon om cupen vil komme i løpet av sommeren.

 

Sak 5  Informasjon

Vi har fremdeles en hjemmeside for J16/J19, hvor all informasjon blir lagt ut, som laguttak, endringer på treningstider, info om cuper osv. Dette er også en side som gir mye informasjon til foreldrene, så det anbefales å bruke den flittig. Gå inn på hjemmesida til Siljan IL, www.siljanil.no, klikk deg videre på "SiljanFotball linker" på høyre side, og deretter på "SiljanJenter 93/94".

 

I fjor ble det også lagt ut kampreferat og bilder etter kampene, og dette vil vi prøve å følge opp i den kommende sesongen. Dersom du er interessert, kan du finne alle innleggene i arkivet, som ligger på høyre side på Siljan Ils hjemmeside, og som heter "94årgangen".

 

 

 

Siljan 31. mars  2009

Anita Solvang Hole

 

 

 

 




Alt i ett. Få Yahoo! Mail med adressekartotek, kalender og notisblokk.

Ingen kommentarer: